Kontakt og info

Fleksibilitet

Jeg tilbyder consulting både som ekstern og intern konsulent. Enten med en rammebeskrivelse af fokusområder og ugentligt timetal tilpasset projektets faser eller med fastlagt ydelsesbeskrivelse.

Jeg tilbyder coaching både som forløb og som ad hoc sessioner. For at spare din transporttid kommer jeg gerne på din arbejdsplads. Alternativt kan vi mødes et naturskønt sted nær din arbejdsplads eller bopæl, hvor blikkets perspektiv kan frigøre tankerne. Eller vi kan kommunikere per telefon og mail, så en samtale kan passes ind når det er praktisk eller den skriftlige dialog kan give dig mere tid til refleksion.

Der er mulighed for at aftale tider hverdage imellem kl. 8.00 - 20.00.

Jeg har igennem 16 år været vant til at tale engelsk både i professionelle og personlige sammenhænge, og jeg har været medlem af en svensktalende ledelsesgruppe i 4 år, hvorfor jeg kan indgå i både coaching og consulting opgaver på engelsk og svensk.

Artikler

På baggrund af mange års erfaring med at gennemføre succesfulde forandringer har Christine Waldmann og jeg skrevet artiklen: "Når strategi møder virkelighed - et par praktikere taler." 

Artiklen er på 18 sider, og udgives i Børsens Ledelseshåndbøger: Implementering. Læs første side af artiklen

Ring hvis du ønsker at få tilsendt resten af artiklen. 

Kontakt

Nana Dierks Coaching & Consulting
Mobil: +45 4016 2442
Mail: nd@nanadierks.dk
CVR: 34 24 38 24

Curriculum Vitae (engelsk)

LinkedIn profil