Referencer

Hanne Taarup, Vice President Human Resources, Europe Operations, Schneider Electric:

Nana skaber fremdrift. Hun etablerer hurtigt struktur og overblik og navigerer selvstændigt i organisationen og projekternes foranderlighed. Kommunikation til interessenter og motivation af projektdeltagere er en særlig stærk kompetence. 

Vi har haft stor glæde af Nana som projektleder på så forskellige projekter som domicilflytning, skift af HR IT system, forretningsmæssig integration af opkøbt virksomhed og diverse events. Nana er "a very safe pair of hands", som kan varetage et bredt felt af projekter qua kombinationen af HR baggrund og god forretnings-forståelse.    

Mulat Hartmann, Head of HR, Sanofi Denmark:

Det er ikke før alle medarbejderne står midt i alt det nye, at man bliver klar over hvor meget det fylder hos dem. Dér bliver man virkelig glad for at man tog forandringsledelse alvorligt fra start. 

Jens Ellevang, Facility & Event Manager, Schneider Electric Danmark:

Jeg havde et meget tæt samarbejde med Nana igennem 2½ år omkring en 125M kroners renovering af Schneider Electric Danmarks 14500 m2 nye hovedkontor. Jeg i den traditionelle rolle som byggeprojektleder og Nana i rollen som kulturprojektleder, der stod for kultursammensmeltningen af en håndfuld virksomheder og skabelsen af en kultur præget af engagement og ejerskab på den nye fælles arbejdsplads. 

I en kompleks og budgettung renovering kan fokus nemt komme til at være på antal parkeringspladser, flugtveje, ventilation, etc. så en erfaren person med et dedikeret fokus på de organisatoriske aspekter er nødvendigt, hvis man vil minimere "støj", undgå forsinkelser grundet manglende beslutninger og på positiv siden skabe arbejdsglæde og stolthed, når nu man har muligheden.

Nana har en super god forståelse for byggeprojekters lange kæder af afhængigheder og hendes fremsyn og strukturerede tilgang har været afgørende i processen med facilitere idéer, indsigelser og beslutninger omkring arbejdsform, samarbejde og indretning rettidigt op imod en presset byggetidsplan. Sådan at ikke bare bygningen var klar til tiden, men også organisationen og medarbejderne via kommunikation og involvering var klar til bygningen og hinanden. For det der gør et byggeprojekt til en succes, er når medarbejderne værdsætter og bruger bygningen og dens indretning som det var tiltænkt. Se video.

Peter Cnattingius, VP General Manager, Straumann Nordic Hub:

A couple of weeks after I started in my Nordic role as General Manager, I was faced by a mayor change management situation, including significant staff reductions and a restruction of the entire Nordic organisation. To comply with the overall company plan to globally and simultaneously inform the stock market, the timeline was very short and plans had to be kept stricly confidential. 

As such a situation requrieres additional experienced HR resources, Nana Dierks where contracted to consult during a 3 month period. After a very short introduction, Nana designed and launched a project- and communication plan, held training in managing change and assisted myself in preparation of all communication around the change. Nana also assisted in designing and facilitating workshops for the management team on Ways of Working and Strategic planning. 

Nana helped us to manage a very complex situation in a timely manner, and pitfalls where avoided thanks to careful planning and strict project management. Nana Dierks is quick to analyse and understand a complex situation. She is an experienced facilitator and drives the agreed agenda. She also has a strong work capacity and delievers constantly on time. I would strongly like to recommend Nana Dierks for similar assignments.

Janne Kolbo, Project Coordinator, DFDS:

Nana har i hver af de tre sessioner med stor dygtighed og empati formået at sætte et skarpt fokus på kerneudfordringen i min situation.

Nana guidede mig frem til en større bevidsthed om mine talenter og mit potentiale, og tog mig med i en lærerig proces, der gjorde mig i stand til at se mine selvopbyggede forhindringer og blive bevidst om mine egentlige drømme og vække motivationen til nye mål.
Det har været et forløb, der gav mig en klar følelse af, hvad der er rigtigt for mig i min videre erhvervskarriere, og jeg er i dag godt på vej i en ny retning i den bedste udgave af mig selv.

Jeg vil derfor varmt anbefale Nana til enhver, der ønsker meget udbytterige og hurtige resultater af deres coachingforløb.

Daniela Anesa, Business Development Manager, Telia Danmark:

Nana hjalp mig at fokusere på det, der var vigtigt for mig både professionelt og privat lige nu og her. Samtidig gav hun mig konkrete redskaber til at finde ud af hvordan og hvornår jeg kan mærke at min personlige udviklingsplan bør tilpasses.

Tina Monberg, MediationCenter:

Nana Dierks har en unik evne til at holde fokus og strukturere, så alle kommer sikkert i havn. Hendes overblik og indblik i brugen af af forskellige feedback metoder gør, at man føler sig i sikre hænder og tør give sig hen til det indhold man arbejder med. Resultatet er at man kommer klogere derfra end da man ankom.